Att vara kund hos oss

Att vara kund hos ME

Anhörig

Tyngdpunkten i kontakten med våra kunder ligger på den personliga och individuella utformningen av assistansen. Varje människa är unik och har all rätt att själv bestämma hur dess liv ska utformas vilket gäller även när det kommer till personlig assistans. 

Detta har vi på ME tagit fasta på och låter därför Dig ha största inverkan på hur och när du vill ha din personliga assistans.   
Självfallet har du rätt att välja vilka människor som ska få bli en del av ditt vardagliga liv, och ett av våra huvudsakliga mål på ME är att du ska känna dig trygg och bekväm med din assistans och de människor som är inblandade i den.

Vi har närmare sextio assistenter anställda hos oss och ett av våra viktigaste mål är att se till att brukare och assistent trivs bra tillsammans. 
Om du sedan tidigare inte har personlig assistans kan vi på ME hjälpa dig med en ansökan till försäkringskassan. 
Detsamma gäller naturligtvis om du behöver ökat antal assistanstimmar vi på ME vill vara våra kunder behjälpliga i alla steg av processen. 
För dig som inte tidigare haft personlig assistans kan det te sig som en stor och 
främmande förändring i livet därför vill vi erbjuda personligt stöd 
och hjälp till alla våra kunder. 
Vi vill visa att personlig assistans kan vara ett fantastiskt sätt att få ut det mesta möjliga av livet

Är du nära anhörig till någon som är i behov av personlig assistans? 
Kanske är det ditt barn, din partner eller en förälder som behöver hjälp? 
Då har du självklart möjlighet att vara med och utforma hur assistansen ska se ut! 
Vi anser att det är av yttersta vikt att alla inblandade parter ska känna sig trygga och bekväma med den personliga assistansen.

Du som anhörig har även möjlighet att själv ha hand om den personliga assistansen. Kanske finner ni det tryggast att låta någon som redan känner till vanorna och rutinerna i hemmet hjälpa till, och då ska det självklart finnas som alternativ.

Dela med er av era funderingar till oss, så kan vi tillsammans hitta en lösning som passar just Er